Üzlet

Esetleg szeretnél a havi fogyasztásodhoz ingyen hozzájutni? ;)

Van egy jó hírem! A termékek fogyasztásával és tovább ajánlásával pénzt is kereshetsz. Hogy hogyan? Nagyon egyszerűen! Fogyaszd a termékeket, kínáld és ajánld tovább másoknak, mutasd meg nekik, honnan és hogyan tudják beszerezni a saját fogyasztásukat és tanítsd meg őket arra, hogyan kínálják ők is tovább! Így mindenki minden vásárlása után a cég jutalékot fizet Neked! Kávézz és keress vele pénzt! Egyszerű, nem? 🙂

De előbb nézd át, hogy miért válaszd a GanoExcel üzletet a többi “kávés cég” helyett!

Élvezeti szempontból: A Gano Excel olyan fogyasztási cikkeket árul, amelyek nem csak finomak, de a Ganoderma lucidum jótékony hatásait is magukban foglalják.

Minőségi szempontból: Az alapító elnök nem elsősorban üzletember, hiszen mikológusként 1983 óta kutatja a gombák különböző fajtáit, a kiváló minőséget ezáltal maradéktalanul garantálni tudjuk.

Befektetési szempontból: A belépési díj mindössze 2850 Ft – ezért cserébe kapsz egy katalógust, három termékmintát, örökös tagságot és állandó kedvezményeket a Gano Excel által forgalmazott termékekből!

Üzleti szempontból: Ha szereted a termékeinket, és szeretnéd másokkal is megismertetni őket, bevételhez jutsz, aminek határa a csillagos ég! A kereseted a ráfordított időtől és munkádtól függ.

Hangulati szempontból: Nálunk nem kell a folyamatos teljesítménytudat következményeként fellépő stresszben élned – pontjaidat nem veszted el akkor sem, ha egy ideig nem vásárolsz tőlünk. Akkor veszel (és ha ezzel pénzt is szeretnél keresni, értékesítesz tovább), amikor csak kedved van hozzá!

Környezetvédelmi szempontból: A GanoExcel malajziai ültetvényén 100%-ban organikus művelési módot alkalmaz; folyamatosan csökkenti a papírcsomagolások számát, s társadalmi felelősségvállalás kérdésében is jeleskedik.

Regisztrálj, ha olcsóbban szeretnél vásárolni és pénzt akarsz keresni a GanoExcel üzlettel! Egyszeri, 2850 Ft-os díjért cserébe örökös tagságot nyersz  a GanoExcel cég törzsvásárlói klubjába. A tagság semmilyen kötelezettséggel nem jár és bármikor megszüntethető!

ganoexcel regisztrációs csomag

Amennyiben a regisztráció alkalmával legalább 60 pontért vásárolsz (5 db tea, vagy kávé), ajándék spirulinás, zabpelyhes müzlit kapsz! 🙂

ganoexcel regisztrációs ajándék

Ha regisztráció nélkül akarsz vásárolni, keresd fel webshopunkat!

Miért válaszd mégis a regisztrációt?

-Mert ha megkóstolod, úgyis rászoksz a ganodermás kávéra 🙂

-Már rögtön  20 %-kal olcsóbban vásárolhatsz

Hasonlítsd össze az árakat és dönts!

-Nincs még egy cég, ahol ilyen olcsó a regisztrációs díj

-Nincsenek kötelező vásárlások

-Nem utolsó sorban: sok pénzt is kereshetsz, csak fogyasztanod kell és megkínálnod ismerőseidet is

-Szóval akkor mire vársz? 🙂

REGISZTRÁLOK!

Üzleti bemutató részletesen itt!