GanoExcel

ganoexcel logóGanoExcel, azaz Ganoderma+Excellence, a név kötelez a kiváló minőségre…

A GanoExcel az első cég, aki hosszas ganoderma gomba kutatások után, megalkotja a ganoderma gombás termékcsaládot, azt a bizonyos ganodermás kávét, teát, csokit, stb.-t, amit azóta mindenki így emleget. A kutatásokat saját maga, az alapító Leow Soon Seng mikológus végezte, aki elkötelezett híve az egészségnek és életét ezeknek a kutatásoknak szenteli.

GanoExcel      ganoexcel ültetvény

Azóta több cég is megjelent a piacon hasonló termékekkel, de a GanoExcel termékei azóta is utánozhatatlanok maradtak!

Miért is?

ganoexcel cég alapítójaAz alapító kutató, mikológus, nem üzletember, így a lehető legszélesebb ismerettel rendelkezik a ganoderma gyógyhatásáról és kutatásainak eredményét első kézből ismerhetjük meg a termékeken keresztül.

Saját organikus ültetvénnyel rendelkezik a cég, tehát az alapanyag minősége változatlanul és ellenőrzötten ugyanaz.

A cég teljes profilját a ganoderma gombás termékcsalád teszi ki, minden kutatás és fejlesztés eredménye a ganodermás termékek szolgálatában áll.

A cég a legrégebbi, a “kávés cégek” közül, 1985 óta a piacon van, immár több mint 100 országban, Magyarországon 8 éve már. A világon 5 millió regisztrált tag élvezi a GanoExcel termékeit és részesedik üzleti sikereiből.

Célja, hogy professzionális üzleti gyakorlatot alkalmazva a legkiválóbb minőségű wellness termékekkel biztosítson egészséget, jólétet, sikert és anyagi szabadságot az embereknek.

Filozófiájának lényege, azaz “egészséget és jólétet nyújtani”, nem csak pusztába kiáltott szavak. Kötelezettségvállalás, melynek a Gano Excel közössége világszerte eleget tesz. Hiszik, hogy közösségbe tartozni nem csak helyes dolog, de jó üzlet is.

A GanoExcel cég semmilyen vegyi anyagot, növényvédőszert vagy hormont nem használ a Ganoderma gomba termesztése alatt. A megfelelő környezet alapvető fontossággal bír a jó minőségű Ganoderma termesztésekor.

Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) státusz a Nemzeti Gyógyászati Tanács Hivatala (BPFK) által kreditálva.

Termékei Magyarországon OÉTI számmal rendelkeznek, biztonságosak.

Légy részese Te is!:)

GanoExcel Cégbemutató