Ha Ganoderma…akkor GanoExcel…

ganoexcel ganoderma

Ganodermás termékek a Ganoexceltől

A GanoExcel cég budapesti lerakatának honlapja…Üdvözöllek! Ha hallottál már a ganodermás termékekről, a ganodermás kávéról és azt keresgetve bukkantál az oldalra, jó helyen jársz. Az immár 20 éve piacon lévő és Magyarországon elsőként ganodermás termékekkel megjelenő GanoExcel cég kiváló minőségű termékeit forgalmazzuk. Nézz körül és keress meg, hogy segíthessek! Szabadi Gabi, GDD. 🙂

Ha pedig régi “ganóskávé” fogyasztó vagy, vagy most hallottál róla először és rögtön vásárolnál, mert a saját tesztelés mellett döntesz, a következő lehetőségeid vannak:

-Vásárolhatsz webshopunkban is, kedvezményesen: Hellovital

-Ha kerülnéd a webshopos rendeléssel járó adminisztrációt, keress telefonon, vagy írj emailt (gszabadi@hotmail.com), vagy keress a Facebookon: https://www.facebook.com/gabi.szabadi.

Rendelésed személyesen átveheted: 1047. Bp. Baross utca 79-89. Baross irodaház fszt. (előzetes egyeztetés szükséges).   Kiszállítást kérhetsz az egész ország területére 1100 Ft-os fuvardíjjal (180 ponttól ingyenes a szállítás).

Természetesen már meglévő törzsvásárlókat és új vásárlókat is kiszolgálunk, illetve regisztrálunk! Gyere és fogyassz ezentúl egészséges kávét! 🙂